BESTILL BOKA HER

Lev av den bedriften du lengter etter!

Slik ble Sjelfull Business skapt 

Etter lenge å ha lyttet til fornuften og andre sine råd, var tiden inne for at Mayka skulle følge sin sjels sanne stemme. Hun la seg ned i meditasjon og stilte følgende spørsmål til Universet: Hva er mitt neste steg? Da hørte hun tydelig ordet sjelfull, som hun umiddelbart sjekket at betød rik på sjel, preget av noe dypt, et inderlig følelsesliv, om å leve i en vakker tilstand. Sjelfull Business - konseptet var skapt, og det har vokst i rekordfart. Mange er nå i spirituell oppvåkning - og våger å følge sin livsoppgave. 

Mayka brukte selv mange år på å si opp en trygg og godt betalt jobb som senior kommunikasjonsrådgiver i Oslo, for å satse fullt og helt på en usikker gründertilværelse. Men lengselen etter å leve mer i tråd med den hun er innerst inne, vokste seg større og større, samtidig som kroppen iherdig prøvde å si fra gjennom tomhetsfølelse, utbrenthet og krystallsyke. Til slutt ble smerten over å ikke følge seg selv så stor at Mayka i 2017 sa opp jobben, solgte huset og flyttet ett år til fjells med familien. Der fikk hun ro til å bare være og reflektere. 

Det året startet hun opp to ulike bedrifter, noe som også viste henne viktigheten av å følge det som er riktig for seg i stedet for å høre på hva andre mener. For selv om konseptene hun skapte både alene og sammen med andre var bærekraftige og smarte på papiret, var det fortsatt noe som manglet. Nemlig å føle at hennes virke og liv var fullstendig i tråd med den hun er innerst inne. Det var først da Mayka gikk dypt inn i sin tai chi-praksis at hun virkelig begynte å stole på seg selv. Nå kjenner hun i hele seg at hun går i den retningen hun er ment for, og de siste årene har hun hjulpet mange gründere med å finne sin kraft og sin egen vei.

Faglig og åndelige bakgrunn

Med seg i arbeidet sitt har Mayka en bachelor i informasjon - og samfunnskontakt fra Høgskolen i Hedmark, en master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo, samt lang erfaring som journalist, kommunikasjonsrådgiver og informasjonssjef fra blant annet Drammens Tidende Buskeruds Blad, Nationen, Oslo kommune, SpareBank 1 og Posten Norge. I tillegg har hun coachutdannelse fra BI og Erickson og utdanner seg for tiden som tai chi- og qigong-lærer gjennom Qigongsenteret i Oslo. Mayka har også studert buddhisme gjennom mange år. Det er gjennom disse retningene at hun har oppdaget at vi alle har tilgang på en enorm kraft og trygghet inne i oss.

Fra ski til tai chi

Mayka vokste opp som odelsjente på en gård i Hallingdal, der hun tidlig lærte å sette pris på naturen. Hun var aktiv i idrett, og fikk blant annet sølv og bronse i hovedlandsrennet i skiskyting. Det å lese, skrive og le lå hennes hjerte nærmest, noe hun fremdeles elsker å holde på med! Som 20-åring fikk hun sin første sønn og ble alenemor - det har beriket livet. Nå bor Mayka i et gammelt hus med skeive gulv på Nesodden, med husbond og hennes to yngste sønner.

foto: Mona Nordøy