MASTERMIND 2.0. 

Alt er FAEN meg mulig! 

Spektakulær utvikling av deg og din bedrift - med Marit og Mayka.

Med mål om å være den mest transformerende masterminden i Norge.

Her blir du sett for den du er!

Har du et konsept klart? Har du inntjening i bedriften din, men ønsker nå å ta den til neste nivå? Vil du heve frekvensen og manifestere dine villeste drømmer og mål? Ønsker du å være deg selv fullt og helt til enhver tid? 

Bli med på en high end mastermind med digitalt kick off 8.august og første fysiske møte på Soulspace 18.august! Masterminden holdes av Mayka, i samarbeid med manifesteringsekspert Marit Rydland - og varer frem til 22.12.

Denne masterminden er for deg som: 

 • Vil fri deg fra blokkeringer, negative tankemønstre og pengefrykt.
 • Vil oppleve at det bor mye mer i deg enn du aner. 
 • Vil tidoble omsetningen din. 
 • Vil oppleve at drømmer du ikke trodde var mulige å nå, kan være enkle å nå. 
 • Vil møte likesinnede, spirituelle gründervenner. 
 • Vil snakke om penger og jobbe dypt med energier.

Dette får du i Mastermind 2.0:

 • Månedlige heldagstreff på Soulspace i Ås utenfor Oslo. 
 • Ukentlig gruppecoaching på Zoom med Marit og Mayka
 • Gruppefellesskap i Slack med tilgang til Mayka og Marit, samt hverandre. 
 • En human design reading med human design coach for å avdekke din livsoppgave og hvordan du best selger og bruker din energi ut fra den du er.
 • Tilgang på arbeidsark og videoer 

Jeg har sammenlignet perioden for masterminden sept. 2022 til april 2023 og da hadde jeg en 51% økning med samme periode i 2021. Dette har også betydd at jeg har kunnet ta ut 100% lønn fra og med januar 2023 for første gang siden jeg startet bedriften min. Mastermind med Mayka har også bidratt til at jeg har blitt kjent med mitt human design, og ta vare på min energi. Jeg har i tillegg fått et helt nytt money mindset!

 

Maria Peltokangas, uperfekt bærekraftsentusiast og daglig leder i Corporate Good. 

Marit har en helt unik og transformerende energi det er magisk å få være en del av, og hvor hele meg har blitt sett. Vi har gått i dypet og transformert frykt, overbevisninger og sannheter som har festet seg i systemet og hindret meg fra å leve ut potensialet mitt. Jeg har tatt actionsteg jeg virkelig har lengtet etter, men ikke trodde jeg turte. Det er en reise i å bryte fri fra frykt og alt inni meg som har stoppet meg fra leve det livet jeg drømmer om. Allerede samme dag som vi løsnet på blokkeringer har jeg erfart at det jeg ønsker meg har manifistert seg. Kombinasjon av enorm kunnskap, massevis av praktiske triks og hennes sterke intuisjon har ekspandert sinnet mitt til å på ekte tro at alt faktisk er mulig! Jeg ser ikke lenger meg selv på samme måte.


Lina Syversen
Intuitiv Coach, Klarsynt, Akashic Records reader og gründer av Antlers

Fra det sekundet jeg merket energien til Marit visste jeg at hun var helt rå og hadde noen perspektiver som ville fyre meg videre som en rakett på denne reisen!

Allerede etter første samtale merket jeg en ekspansjon, og like etter fikk jeg verktøy som gjorde at jeg selv klarte å utløse denne ekspansjonen i meg! Dette har vært utrolig verdifullt og kraftfullt - både for meg og mine kunder. Marit går rett på sak og treffer spikeren på hodet hver gang. Dette har gjort at jeg har kommet i enda dypere kontakt med meg selv- og med det har livet mitt ekspandert på flere områder. Denne dama anbefales på det varmeste!

Madeleine Christensen

Intuitiv guide, Gründer av Purpose med Madeleine

Mayka tror så inderlig på meg og de andre i gruppa! Det smitter over slik at hele frekvensen økes. Jeg har blitt mer takknemlig og kjenner på mer flyt og glede i livet mitt etter å ha blitt med i denne masterminden. Mayka ser mulighetene og hun har absolutt ingen begrensninger i hva vi kan få til. Dette får meg til å tenke både større og modigere.Er det et klokt businessvalg jeg har gjort, så er det å bli med på mastermind med Mayka og å ha Mayka tett på. Mayka er en magisk sjel som bare vil deg vel, som har masse kompetanse, samtidig som hun har en letthet i sinnet sitt. Du finner ikke lignende mentor noe sted. Det er jeg overbevist om.

Stine R. Kase, samlivsekspert

Ein kan ikkje berre sita og glo, ein må ut og utforske!

 - Gommo

Dette gjør vi:

Generator Marit er rå på mindset, manifestering og penger - og har blant annet erfaring med store investeringer i eiendom. I masterminden kommer hun til å være din mentaltrener og manifesteringsekspert - og bidrar til at du når dine mål på en lett og leken måte.

 

Manifestor Mayka har bakgrunn som medieviter og kommunikasjonsrådgiver/kommunikasjonssjef. I løpet av de siste seks årene har hun startet opp tre selskaper - og brenner for å bidra til at du omsetter for millioner som følge av at du finner ditt autentiske budskap og følger din sterke livsoppgave. I masterminden kommer hun til å være din strategiske og klarsynte businessmentor. 

SØK HER!

Ta gjerne også en prat med oss:

Book samtale med Marit
Book samtale med Mayka

Det e mange som sutra og klage, men det e ikkji noko for me. 

 - Gommo

SØK HER!

Det å være med på mastermind med Mayka har vært en magisk reise jeg aldri kommer til å glemme! Mayka er en varm, stødig og jordnær coach som både pusher der hun skal og oppfordrer deg til hvile og lytte til kroppen når du trenger det. I tillegg til stødig veiledning av Mayka har den nydelige gjengen med vise, modige damer i gruppen vår vært med til å løfte meg til nå nye høyder disse månedene. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med og anbefaler varmt denne masterminden til alle som vil løfte bedriften, og seg selv, til nye svimlende nivåer!

Ragna Torheim

Spirituell veiledning, tarot og heksekunst.

Det å være i mastermind med Mayka er å ha en som kan fortelle deg hva du skal gjøre når du står fast, det er å ha en fast sparringspartner som dukker opp på skjermen med et smil hver onsdag og som husker hva du drømte om forrige uke, det er å ha en gjeng som jobber med et felles tema sammen med deg og inspirerer deg til suksess. Det er fellesskap, lærdom, kjærlighet, respekt, pågangsvilje, selvutvikling, bedriftsutvikling og rett og slett et deilig sted å være.

​Arkitekt Nina Klungsøyr i Fin Strek.

Mayka kastar sitt klarsynte blikk, rungande latter, gode humør og stå- på- vilje over oss og me vågar å la krafta vår stråle meir og meir. Det er ei roleg endring på eit vis, som krever tid, og som samtidig er både godt, jorda og grenselaus som stjernehimmelen.
Eg har utvikla mine kunstretreat i Paris under masterminden og eg gler meg til å ta i mange retreatelevar framover
Så takk, Mayka, for alt du gjer av deg sjølv slik at me kan skinne i vår kraft saman med deg! Du har og skapt ei harmonisk gruppe med likesinnede, der kvar av oss blir ivaretatt og me har og fått gode venner for livet.

Sandi Carol Cougnac

A mastermind is the coordination of knowledge and effort between two or more people who work towards a definite purpose in a spirit of harmony…

No two minds ever come together without creating a third, invisible, intangible force, which may be likened to a third mind (the master mind).

- Napoleon Hill

SØK HER