BESTILL BOKA HER

Vil du leve av din livsoppgave - i flyt med Universet?

Det er mulig! I boka «Lev av din livsoppgave» viser Mayka deg hvordan. 


Denne boka inspirerer deg til å skape i tråd med den du er innerst inne, i samarbeid med Universet. Etter å ha lest denne boka kommer du til å være motivert til å se annerledes på utfordringer og muligheter – og gå for den bedriften som er riktig for deg. For når du skifter perspektiv, vil også alt rundt deg endre seg! 

 

Bestill boka her

Vinn en gullbillett!

 

Mayka sin bok vil bidra til at flere vil finne sin vei ut av bobla, for systemet sluker menneskers evne til å leve ut sine sjelekall. Jeg ble selv minnet på det ettertenksomme som ligger i yinenergien, og at det er her vi blir samstemte med Universet. Mayka minner oss på at vi må sette på bremsen og lytte, og at du er det viktigste mennesket i ditt liv! Jeg ble veldig inspirert av denne boka, og ble minnet på at jeg selv fort går over i for mye yangenergi.

Fay Skandsen, livscoach.

Er du spirituell, men tør ikke si det til noen? Lever du et fornuftig liv som føles feil, uten at du kan sette fingeren på hva som er galt? Mayka har skrevet boken for deg. Les, og ta drømmen - og intuisjonen - på alvor!

Ida Jackson, gründer og forfatter.

Hvis jeg hadde hatt boken til Mayka som støtte og inspirasjon da jeg startet for meg selv for mange år siden, hadde jeg sluppet mye tvil og frykt. I stedet kunne jeg gledet meg mer over å skape min egen arbeidsplass, og hatt større tillit til prosessen. Jeg er takknemlig for at Mayka har skrevet denne boken til alle de som drømmer om å realisere sin livsoppgave, og til dem vil jeg si: Etter endt lesing vil du føle deg trygg, klar og løftet!

Siw Stenbrenden, MSc helsefremming, gestaltterapeut og forfatter.

Realiser din drøm om å leve av din livsoppgave

Har du opplevd utbrenthet, overveldelse eller slitenhet? Lar du frykten og fornuften styre? Lengter du etter å bryte ut av A4-livet og gå for det du innerst inne vet er riktig for deg? Hva om du kunne oppleve mening og frihet i hverdagen gjennom å kunne skape i flyt med Universet? Veien dit kan virke lang og krevende, men det er mulig å få til, også for deg! 

I denne boka blir du guidet gjennom 7 perspektiver som vil bidra til at du kan lykkes med en bedrift som springer ut fra din sjel og din livsoppgave. De 7 perspektivene vil gi deg klarhet i hvordan du kan:

  • snu vonde situasjoner om til håp og muligheter
  • finne din livsoppgave
  • la intuisjonen lede deg
  • få et nytt syn på hva som er mulig å oppnå
  • slippe tak i frykt og hvile deg inn i muligheter
  • manifestere wow-businessen
  • bruke egenkjærlighet som en superkraft.

I Lev av din livsoppgave deler Mayka Brevik sin reise fra karrierejag, utbrenthet og begrensninger til et liv fylt med mening og muligheter. Historien deles til inspirasjon og etterfølgelse for alle som ønsker å leve av en sjelfull bedrift. Øvelsene og refleksjonsoppgavene i boka vil dessuten guide deg gjennom hvordan du kan snu frykt og motstand til flyt og muligheter, så du får mot til å realisere drømmen om å leve av din livsoppgave.

Bestill boka her

Maykas smittende entusiasme og humør og brennende engasjement for at du skal leve din sjelsoppgave - og samtidig skape en bærekraftig business - er rett og slett inspirerende lesing fra ende til annen. En viktig bok for alle som vil skape et liv de elsker å leve, og som vil skape en bedre verden med mer kjærlighet og energi.

Elin Aamodt, mentor og foredragsholder. 

Denne boka må du lese hvis du ønsker å skape en bedrift og følge ditt sjelskall.

Maria Carlsson, spirituell livscoach og forfatter.

Om du har savnet en spirituell businessbok med konkrete verktøy du daglig kan bruke, så er denne boken for deg. Dette er en vakker og inspirerende bok som viser deg at alt er mulig når du lever i tråd med den du innerst inne er. 

Guri Five, businessmentor.

Boka til Mayka opnar opp for ein ny sti å gå på for gründere, med ei omfavning av det spirituelle, forklart på ein jordnær måte. Her legg Mayka  grunnsteinane, i form av vakre krystallar, som skin utifrå sine nydelege fargar, i si første bok. Etter det eg kan sjå er dette starten på ei lang og blømande reise som forfattar. 

Sandie Carol Dougnac, street artist. 

foto: Mona Nordøy